به گزارش خبرگزاری مهر، مهدی زندیه وکیلی در جلسه شورای هماهنگی مدیریت بحران استان مرکزی در اراک اظهار داشت: انتظار داریم با توجه به اینکه ۱۰۰ درصد شهرها و بیش از ۹۸ درصد روستاهای استان مرکزی از نعمت گاز برخوردار هستند، هیچ مدرسه یا مهدکودکی در سطح این استان برای گرمایش از بخاری نفتی استفاده نکند.
وی ادامه داد: از مسئولین آموزش و پرورش و بهزیستی استان می خواهیم تا ۱۰ روز آینده اطلاعات کاملی از وضعیت گرمایشی مدارس و مهدهای کودک سطح استان ارائه کنند و در صورتی که واحدهای آموزشی هستند که از بخاری نفتی استفاده می کنند، آن مرکز با ذکر محل و تعداد دانشآموز به استانداری گزارش داده شود تا در اسرع وقت نسبت به استاندارد سازی وسایل گرمایشی آن اقدام گردد.
معاون استاندار مرکزی همچنین از استقبال کم مردم از بیمه های ساختمانی انتقاد کرد و اظهار داشت: شرکت های بیمه باید با راهکارهای لازم از جمله متغیر بودن نرخ بیمه در مناطق مختلف، سیاست های تشویقی و اقدامات فرهنگی ضریب نفوذ بیمه ساختمان های مسکونی در سطح استان را افزایش دهند.
وی افزود: در مواقع بروز حوادث طبیعی مانند زلزله، سیل و حتی آتش سوزی ها، علاوه بر مناطق مسکونی، دامداری ها، احشام، محصولات کشاورزی و باغات نیز خسارت می بینند که بایستی شرکت های بیمه علاوه بر مناطق مسکونی شهر و روستا، دامنه پوششی بیمه ای خود را به سایر گزینه ها نیز گسترش دهند.
زندیه وکیلی به آمادگی شهرداری ها و دستگاه های امداد رسان برای فصل سرما اشاره کرد و افزود: دستگاه های امداد رسان مانند راهداری، هلال احمر، اورژانس و همچنین پلیس راه گزارش کاملی از آمادگی خود ارائه کرده اند و از هر لحاظ برای مقابله با مشکلات احتمالی در زمستانی پربارش آمادگی کامل دارند.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار مرکزی برگزاری مانورهای زلزله را راهکاری مناسب و اثرگذار برای افزایش آمادگی دانش آموزان در رابطه با آسیب های زلزله دانست و گفت: با کمک آموزش و پرورش تا کنون در بیش از ۵۰ مدرسه استان، مانور زلزله انجام شده و بیش از ۲۰۰۰ نفر در آموزش های امداد و نجات شرکت کرده اند.
نظر شما